*__LOSRANDIRIN ALKUPUHE JA ESINÄYTÖS__*

Torstai joka on ollut toivontäyteinen. Olen ns. puntannut, käynyt kaupassa, lähettänyt työhakemuksen, pyykkäsin jo eilen, ai niin vielä voisi vaatteita "viikata" kaappiin. Nyt avautui kuitenkin olut, Kaiserdom Hefe-Weissbier. Ei maksanut kuin kahden euroa kuitenkaan vaikka nimi on niin teutonisen ponteva. Pitäisiköhän käydä suihkussa. Musiikki soi. Piru, tässä on maltaan makua. Ns. parempaa tavaraa sentään. Ei olisi oikeastaan varaa, mutta kaikki takautuu aikanaan ja konstit on monet, sanoi Kekkonen kun kastematoja söi.

Joo...
Suunnitelmia? Suihkussakin voisi käydä. Ulkona voisi vaeltaa oluen kanssa. Aurinko alkoi muuten JUURI oikein helottamaan. Samalla kun olutta aloin maistelemaan. Kyllä tässä nyt jotain pedataan.
The Doors - Indian Summer

Tilanne on nyt otollinen tällaiselle operaatiolle. On aikaa, on tilaa. Myöhemmin illalla tulee varmaankin esiintymään tämän tyyppinen hurmoshenki:

Glink.

Oliver Reed bailaa niin perkeleesti! Anna mennä, Ollie

Tämä jatkuu myöhemmin... viihtykää, yleisö...

Albran on tästedes ottanut valtaantämän
on ottanut
Valtaan
Oh yeah baby!

21.09.2012
Yritän keittää rosmariiniteetä. Tunnelmat ovat hiljaisen vaisut.
21.09.2012
En jaksa puhdistaa kattilaani oikeaoppisesti. Olen juuri herännyt.. ties mistä.
21.09.2012
Päätäni särkee epämääräisesti. Minun on jotenkin parannettava tämä outo olotila.
21.09.2012
Saatana. En löydä rosmariinia. Takaisin makuulle...

*__ALBRANDIN PUHEENVUORO__*

Pirkka-Olut on loistava köyhien kansanosien olut. Siitä saa sellaisen päänsäryn, ettei tosiaankaan tee mieli tehdä muuta kuin maata hiljaa jonkin aikaa. Sitten siitä toipuu aika pian, mutta hieman voimattomana kuin aikaisemmin. Täydellinen kansanlannistajaolut! Onneksi minä olen Albrand, ja tiedostan tämän kaiken. Omien kokemusten kautta minä taas nostan tietouttani.

On totta, että Oliver Reed oli mahdikkaampi alkemisti kuin mitä videossa edes näkyy. Videossa tosin näkyy jo aika paljon...

Rosmariini oli toki romanttinen ajatus, oi Los/Albrand. Ei siitä kuitenkaan sen kummempaa merkitystä lie.

Pistän tämän nyt tähän ettei se katoa.