Tämä on vain yksi keino nauttia Mestarien aamiainen. Todellinen maestro säveltää itse omat varianttinsa. Suurikin ammattilainen voi kuitenkin löytää nautintoa tämän version sämpläämisestä.

ALKUVALMISTELUT: Tee viimeistään edellisenä iltana isoon patenttikorkkipulloon Albrand's Bloody Mary. Siihen tulee: tomaattimehua, vodkulia, tabascoa tai cayennepippuria tai jotain tulista, hieman worcester-kastiketta tai soijakastiketta, mustapippuria, miksei vähän sitruunamehuakin ja kenties tärkeimpänä ingredienssinä: lihalientä. Osta viimeistään edellisenä iltana Lidlin kilon valmislasagne ja mineraalivettä. Hanki myös muuta myöhemmin mainittua tarveainesta tarpeen mukaan.

MESTARIEN AAMIAINEN: Kun räpsyttelet silmiäsi ja pystyt viimein kömpimään ulos punkasta, tarvitset luultavasti ihan ensiksi vettä/mineraalivettä. Siitä vaan reippaasti. Riippuen siitä mitä olet syönyt ja jättänyt syömättä viime päivinä, ota monivitamiiniporetabletti ja/tai magnesiumporetabletti. Tai ei niiden poreena tarvitse olla, kunhan saat ainakin b-vitamiinia ja magnesiumia... mineraalivesi hoitaa magnesium-tarpeen myös. Ai niin, jos oksettaa niin kokeile esim. AB+-piimää tai Rela-vatsalääkkeitä. Kuitenkin heti kun pystyt, ota valmiiksi sekoitettua Albrand's Bloody Marya kunnon tömäys. Ota toinenkin. Kaikessa rauhassa. Kohta alkaa helpottaa, sitten voit kuoria Lidlin lasagnen muovistaan ja tunkea sen sen kummemmitta seremonioitta uuniin. Ota vaan lisää Bloody Maryja siinä hiippaillessa ja ikkunasta maailmaa aristavin silmin kuikuillessa... Joko alkaa elämä hymyillä? Youtubesta voi katsella lempparitsemppi-videoita, esim. eeppisiä taistelukohtauksia yhä lisää Marya siemaillen niin että silmät alkaa kiilua veitikkamaiseen tapaan väkisinkin... Kohta alkaa varmaan maistua olut tai viinikin, vai mitä? Jos et varannutkaan niitä tarpeeksi tälle päivälle asti, eiköhän sitä kohta pysty johonkin myymälään ryömimään lisää ostamaan vaikkei hengitys ehkä raikkain olekaan... kohta lasagne on valmis NAM! Vähän parmesania ja oreganoa päälle! Illalla baariin? Vähintään lihapiirakalle, ja uuteen seikkailuun? Onneksi olkoon, olet virtuoosi, tästä on hyvä jatkaa! Musiikki soimaan ja aktiivinen seurapiirielämä jatkukoon.