Albrandilla on jotain kiikarissa.

Olen viime aikoina ajatellut, että olisi hauska käydä sellaisessa juottolassa, joka olisi esim. juna-aseman lähellä, paikassa jossa ihmiset pysähtyvät hetkeksi, tulevat läheltä ja kaukaa, jatkavat matkaa, levähtävät, viihtyvät, siinä on elämän ja seikkailun makua. Paikallisiakin saa toki olla runsain mitoin aromia tuomassa. Se tuntuisi munaskuissa se homma.

Juna-asemalla ei ole enää vuosikausiin ollut ravintolaa mutta bussilaiturien lähettyvillä on paikka nimeltä Daily Bistro, katselin sitä himokkaasti tänään ja kävin tuulikaapissakin nuuhkimassa. Ennen sen paikalla oli Tomate tjsp. ja siellä tarjoili mukava muhkublondi... mutta siitäkin on jo vuosia. Daily Bistrossa on happy hour 15-17: Lapin Kulta IV A vain 3 €. Muinakin aikoina hinnat ovat kohdillaan. Otollinen paikka.

Sopiva ajankohta voisi olla 6.6. kun kesäretki Seilille on sopivasti suoritettu edellisenä päivänä. Kenties siellä voisi jopa syödäkin jotain, Bistrohan on kyseessä. Viihtyisä sisäpihaterassikin löytyy - sielläkin kävin kyllä jo Tomaten aikaan viihtymässä. Mutta nyt minä tarvitsen taas tällaista viihtyisää iltapäivää ja kiireetöntä iltaa! Ja kesäterassia ja makeaa elämää! Nautinnollista rentoutumista tuopin äärellä! Kyllä, kyllä, kesäkuun kuudentena on vihdoin taas sellaisen aika!