Dar Es Salaamissa sattui, että santarmit pidättivät Lombardian kolmoisagentin Cosheeza Foxin. Ennenkuulumatonta! Tai ei oikeastaan lainkaan. Santarmit maiskuttivat kieliään ja tekivät hävyttömiä eleitä, ja Cosheezan olisi pikaisesti pitänyt päästä Addis Abebaan tapaamaan Jalmari Grandia. Tutkintavankeudessa hän sai kuitenkin lirkuteltua nuorta vartijaa antamaan hänelle jotain, millä leikkiä tylsän putkakeikan aikana. Vartija antoi hänelle ilmapalloja ja lähti kahvitauolle. Ilmapalloja, mitä helkuttia? No, kyllä tältä tytöltä sopiva niksi löytyy näihinkin resursseihin ja tähän kiusalliseen tilanteeseen.

Cosheeza Fox työnsi emättimeensä erikoisvalmisteisen komposiittipillin ja kiinnitti sen toiseen päähän ilmapallon. Sitten hän päästi erinäisiä emätinkaasujansa ilmapalloon ja pumppasi ne sitten takaisin, ja päästi ne taas takaisin ilmapalloon. Välillä hän piti ilmapallon suusta kiinni ja käänsi pillin. Toisinaan hän vaihtoi myös ilmapalloa. Viimein lopputulokseen tyytyväisenä hän sitoi ilmapallojen suut itsekseen hymyillen, tiirikoi sellin oven auki hiuspinnillä ja sipsutti rappukäytävää kohti. Alhaalla salissa santarmit kiistelivät tulevan joukkoraiskauksen nokkimajärjestyksestä. Oivallista, että he olivat riidelleet näinkin kauan luonnollisista asioista. Cosheeza käveli tyynesti alas täydet ilmapallot sylissään.

-Posauspommi! huudahti Cosheeza iloisesti ja ja heitti painavan ilmapallon toisensa jälkeen santarmien keskelle. Tuota pikaa kaikki tuupertuivat lattialle ja neiti Fox käveli tyynesti heidän seastaan ulos vapauteen, kohti Addis Abebaa. Saliin jäivät kirjavat höyrypilvet leijumaan.