Päätin käydä vielä toisen kerran ulkona tänään... palauttamassa loputkin tyhjät ja hakemassa yhden pullon "romanttista kesäviiniä" + 3l mineraalivettä. Heti ulkona paljastui mitä olen ihmetellyt alkukesästä saakka. ARVOITUS ON RATKENNUT! Yhdellä iskulla! Tuolla alueella yo-kylän ja mun välissä kasvatetaan AURINGONKUKKIA. Aika äkkiä huomasi nyt kun auringonkukat on siellä. Pelkistä taimista mietin varmaan miljoona kertaa että mitä hittoa ne tässä kasvattaa enkä millään tunnistanut kasveja. Aaahhahhah auringonkukkia!

Right foot, left foot, talsin läpi peltojen oikopolkujani ja fasaanit marssivat kanssani. Tyyntä ja täydellinen taivas, aurinko vaan paistaa aika kovasti. Vähän alkaa jo olo tuntuakin kevytpäiseltä! Mutta hattu on päässä jne. Housutkin jalassa Maarian kirkon kohdalla oli häät kun tulin sinne kohtaa. Vieläpä itse hääauto tuli ulos niin että olin melko varmasti ensimmäinen vastaantulija jonka tuore hääpari kohtasi... en vilkuttanut.

Roight foot, leffoot! Prismassa olin jo ihan hikinen ja huumassa ja sitten menin viiniosastolle... mustelmavadelmaa, omppua, marjoja, hedelmää, hittoako tässä ottaisi. No pällistellään tässä nyt vaikka miten kauan kun ei kiire ole. Sokeria ei tarvitsisi olla jotain kahtasataa grammaa... ääk! sokeasta kulmasta lähestyy ilmiselvästi jonkinsorttinen siilitukkainen turvonnut potilas akkamummo ja HUUTAA mulle jotain viinistä ja väkevistä viinoista... "Häh? EN KUULU HENKILÖKUNTAAN!!!" oli tällä kertaa salamannopea reaktioni ja se toimi, se lähti pois. Hui saaaatana! Aina takaapäin, aina sokeasta kulmasta, sama joka paikassa! Nyt tulikin kiire nappasin vähän HELVETIN äkkiä karpaloviinipullon ja hädin tuskin kassallakaan pysähdyin... vieläkin se ämmä jotain ärjyi ja sekoili takanani, se tärisi ja oli tosi omituinen.

Aina sokeasta kulmasta, aina takaapäin! Raaahhfoot leftfoot!

Sitten vihdoinkin vissyt Lidlistä. Hittoonko minä kädestäni laitan tän viinipullon? No nyt ollaan niin riehakkaalla tuulella että piilotetaan se ruusupuskaan! Sinne vaan fujum! Osasin niin ovelasti ettei muuten kukaan nähnyt mitään vaikka parkkipaikka oli vieressä... mutta vähän korkeammalla. Ostin vissyni, vauhtia nyt saatanan kassa jolla edessä olevani asiakas hinkkaa kaikkia korttejaan miljoonalla eri tavalla varmaan ihan huvikseen! Vissyt plakkarissa, kätevästi vajaan 6x1,5l-pack ostin, että sain kantokassin mutta ostin vain 2 isoa pulloa. Sitten ruusupuskaa tonkimaan! Vähän piti etsiä paikkaa sisäinen hullunnauru suonissa kun ihan tarkoituksella en tarkemmin jäänyt kartoittamaan just mihin kohtaa sen lykkäsin. Seikkailuhenkeä! Mutta joo. Löytyi! TÄYDELLINEN suoja siinä tiheässä ja pimeässä ruusupuskassa. KUKAAN ei tongi sieltä. Ei menneet edes kädet verille. Pullo mukaan kantokassiin ja... nyt KUNTOILEMAAN! Kuulitte oikein! Kävin koroisten ulkokuntosalilla tekemässä 3x12 ja 3x12 salaisia liikkeitäni. Lämmin vadelmavissy ei ensin tunnu auttavan janoon oikein lainkaan mutta sitten heti huomaakin että kyllä se siellä sisuksissa kostuttaa. Nesteytys kunnossa! Ja tässä vaiheessa 100% selvinpäin. Raaffoot leftfoot Ygritte!!

Jokohan nyt tarina päättyy? Ehtookellot soi, muovikassini hajosi loppusuoralla kosken jälkeen mutta 3 pulloa sai silti helposti kannettua loppumatkan koska ihmisellä on kainalot. Auringonkukat olivat vielä tallella, en ollut kuvitellut niitä. Nyt juon vehnäolutta ja koetan tasaantua sopivasti, mutten liikaa. No meinasinpa unohtaa! Se julkkishevonen "Kullannuppu" oli auringonkukkapellon toisella laidalla personal trainerinsa kanssa. Näykki jotain heiniä, ei kuitenkaan auringonkukkia. Miksi sitä sanotaan, käyskentelemässä, kesannolla, savannilla, äh en muista. Aijoo LAITUMELLA. Mutta se oli piste i:n päälle