(Krapula-Albrand havahtuu sängystään ja ihmettelee tilannetta.)

Krapula-Albrand: Lompakko, puhelin ja avaimet tallella. Kas kummaa. Hattu sekä laukku tuolla. Pentele, hyvää keikkaa pukkasi eilen, mutta mitäs kaikkea sitten sen jälkeen tapahtuikaan? Vähän sekavat on muistikuvat ja mielikuvat. Hmm.

(Kylpyhuoneesta alkaa kuulua pientä meteliä.)

Kylpyhuone: "Kun kuljen kaupungilla mitä nään, perseitä, perseitä, perseitä. Kun ohikulkiessa käännän pään, perseitä, perseitä, perseitä. Kun kaivoin tieni alle asfaltin, perseitä, perseitä..." (viheltelyä)

Krapula-Albrand: Jumaliste ei voi olla totta. (hoipertelee jääkaapille sekoittamaan itselleen Bloody Marya. Kylpyhuoneesta saapuu pian Kari Peitsamo vaahtoa kasvoillaan ja kitara sylissään.)

Kari Peitsamo: Hehey! Hauska tappa vanha tuttu! Rock and roll never dies again!

Krapula-Albrand: Ai.. joo.. Mi... missäs vietit yösi? Gyh hyh.

Kari Peitsamo: Heh heh, ei herrasmies kerro, herrasmies lainasi myös sun partavaahtoa kuten näkyy. Et kai pahaa tykkää?

Krapula-Albrand: Ahaa öö joo ei ei mitään. *ryyst*

Kari Peitsamo: Mut kerro mulle mikä tää lappu oikein on! (näyttää paperilappua)

Krapula-Albrand: ...no en tiä, riippuu mitä siinä lukee.

Kari Peitsamo: (lukee ääneen) "VITUN KUSIPÄÄ DILLE-DONG. TOIVOTTAVASTI OOT TYYTYVÄINEN ITSEESI. MÄTÄNE HELVETISSÄ! -terveisin Päivi." Aijai...

Krapula-Albrand: Mitä helvettiä...

Kari Peitsamo: Eikös Päivi ole sen Viper Arms-chiksubändin kitaristi? Mitäs lie tämmöstä nyt... no hei ei mitään, kyllä se siitä leppyy! (puristaa Albrandia olasta) Kohta ootte pariskunta!

Krapula-Albrand: Vielä kun tietäis että mistä on kyse...

Kari Peitsamo: Kysymällä selviää! Mutta älä sinä selviä vaan jatkaa vaan korjaamista. Kaunis ilma ulkona! Kuule, mä meen tohon pihalle tonne kyrpäpaviljongille niin kun kutsuit sitä eilen, mun täytyy mennä sinne vähän esiintymään. Jatka sä ton kanssa, käy vaikka suihkussa, ja tule sitten messiin kun on taas kova rokkifiilis niin kun eilen. Sun naapureista mä saan varmaan just hyvän yleisön siihen saakka! Moido! (köpöttelee ulos kitaransa kanssa ja vaahdot yhä kasvoillaan)

Krapula-Albrand: Voi helevetin viistoista ja kuustoista. *RYYYYYYYYYST!*