SYNOPSIS. Horny-Carson ja Brokeback-Tex ovat piilohomoja, ja ovat jatkuvasti huolissaan, että saako joku selville totuuden heistä. Jotkut tosin tietävät heidän salaisuutensa, siis muut homot. He saavat tukea homoyhteisöiltä. Etelävaltioiden mies kapteeni Fremontkin epäilee yhtä sun toista, ja Tex on homoihastunut häneen. Homoustilanne on selvitettävä, mutta Carsonilla on epäilyksensä ja hän tuntee itsensä homohyljätyksi. Kuinka ollakaan, etelävaltioiden mieskin paljastuu homoksi, ja tämä on jo gaydarinsa avulla tunnistanut Texin(ja Carsonin).

Carson päästää Texin pitkin hampain swingailemaan omiin homo-orgioihinsa. Vähän kirvelee Carsonin homoylpeyttä, mutta pitkäikäinen vapaa suhde kestää tämänkin. Saatuaan haluamansa Tex jättää pikaisesti homo-Fremontin, vaikka tämä selvästi haluaisi  enemmän. On aika palata homostelemaan Carsonin luo. Texillä on homotunnontuskia suuntaan jos toiseenkin, ja sitä päätetään lievittää viettelemällä yhdessä nuori tallipoika Jimmy.

Hellävaraisesta suunnitelmasta huolimatta homoksi suostutteluun käytetään mm. nyrkkiä ja uhkailua sekä pelottelua. Texin ja Carsonin vuosien mittaan kertyneet homopatoutumat pääsevät valloilleen ja heistä tulee petoja homoiksi. Jotenkin tämä helpottaakin vanhoja homoja, vaikka ainoa todistaja joudutaan hiljentämään lopuksi. Poltetaan homosikaria homohevosella ratsastaen ja Horny-Carsonin homoahteristakin lasketaan leikkiä homojunassa(...)

Loppua kohden kuitenkin ahdistus palaa, homotunteet kapteeni Fremontia kohtaan eivät ole kadonneet, ja Tex katuu syvästi menettelyään. Tuskainen Brokeback-Tex jättää itsensä vapaaehtoisesti homopoliisien kynsiin ja tunnustaa kaiken(paitsi Carsonin osallisuuden homoilussa). Hän toivoo tapaavansa Fremontin homovankilassa.

Joka virkkeessä oli vähintään yksi 'homo'! Mutta eihän se ole paljon. Muistakaa nimittäin, että ne kaikki muut sanat olivat tietysti heteroja. Tai jotain siltä väliltä. Tai mitä lie.