(19:05)

___________________________>>>

Ostin juuri Akateemisesta Kirjakaupasta A5-vihkon ja orange fine black-kuivamuistekynän. Varjelkoon minua Brulhu, mutta aion aloittaa uudestaan erään kuolleen projektin. Kavahtakaa pedon nimeä, sillä se on Baaripäiväkirja.

Baarihyppely alkoi jo sisäisen kellon arvion mukaan puolisentoista tuntia sitten baarista nimeltä Baari. Tavoittelevat jotain mennyttä aikaa, mummon tapetit seinissä, entisajan drinkkejä, baarimikko tervehtii, Suomi-Filmi-meininkiä. Olihan se uniikki kokemus, join Murphy's Stoutin ja kävin buduaarissa. (?) Hassu sisustus LP-levyineen, posliineineen, useiden vuosikymmenten takaisine huonekaluineen... matka jatkui, sanoin TSAU ja kiitos homopojalle henkseleissään ja kampauksineen.

Jalassani ovat uudet pellavahousut. Täytin 5 päivää sitten 31ja sain ne lahjaksi. Istuvat kuin valettu ja kepoisat ovat. Kengätkin ovat uudet, ostin ne tänään kympillä Prismasta ja asensin toisenväriset kengännauhat. No niin, nyt vaihdoin paikkaa ja löysin täydellisen sopen kirjoittaa...

Toinen kapakka oli Whisky Bar. Nyt muistankin että vanhan verson nimi oli Kapakkapäiväkirja. Hällä väliä. Näyttäisi aurinkokin taas vaihteeksi pilkistävän, on ollut ankeata. Niin, mutta se Whisky Bar... mitäpä siitä, join Stallhagenin boheemioluen hanasta, kuuntelin rockettirollia ja poistuin Hurriganesin Get Onin soidessa ja polttava tarve munaskuissa kirjoittaa kynällä sanoja paperille.

Nyt olen siis Daily Newsissa, iso nelonen hanasta ja kello on viisi yli seitsemän. Ei ole musiikkia, ihmiset ölisee ja mölisee leppoisasti, tosin tällä alueella on vain kolme hiljaista ukkoa tuoppinsa kanssa ja minä yksi heistä. Ai niin tuo yksi tuli vessasta, yhdellä meistä on tuollainen kiva blondi vosu... ja se en ole minä! VERDAMMT! *gul gul*

Tuossa blondissa on jotain tosi pikkutyttömäistä siroutta vaikka ei hän kai nyt niin nuori ole? Kalevalan Aino jne... ei helvetti! HÄN ON HALTIA! *gul* ...ei sentään. Korvat eivät täsmää. (...) Telkkarista tulee jalkapallia Eurosportilta. Kirjoittaminen sujuisi paremmin jos olisi vaan kolme äijänkörmyä eikä tuo hemmetin olento tuossa. Täytyy terästäytyä... HUORA SE ON! KUPPA JA TIPPURI SILLÄ ON! Ei... niin falskia... jospa koetan erottaa mitkä joukkueet tuolla pelaavat, teksti ei kyllä näy tänne asti. En kyllä edes bonjaa mikä liiga tuo on. (...) Kävin lähempänä katsomassa. Nimien perusteella, joukkueiden siis, se onkin joku Tsekin liiga, se on arvaukseni. Palatessani "Celebrian" miehineen on lähtenyt mutta edessäni onkin kolmen nuoren naikkosen kopla. He ovat oikein kivoja mutta eivät aiheuta yhtä pelottavia väristyksiä kuin se yksi. Näin on parempi, näin on sopiva! Kusihätää pukkaa ja tuoppi alkaa tyhjentyä. Oivallisesti synkronisoitu toisin sanoen.

Pisuaarissa oli hassu rinkula. Kun siihen kusi paineella niin se pyöri ympäri! Hihii! HÅ HÅ HÅÅ! Nyt on uusi tuoppero ja elämä hymyilee tuhlaajapojalle... miltäköhän tuo kolmen koplan mustatukkainen joka on selin minuun näyttää edestä? En muista enää enkä jaksa nousta ylös. Tosi pitkät hiukset sillä on ja hyvältä näyttää... jospa huutaisin "AAAÖÖÖRGH!" niin ne kääntyisi söpön hämmästyneenä katsomaan. Joo, otetaas hörppy. Noilla tsubuilla on seksikkäät alttoäänet joista tykkään. Tai tykkään minä aika monenlaisesta toki. Varsinkin tässä kunnossa!

Kokeilin Dailyn Internet-yhteyttä ja loikkasin Andtarmeniin. Sillä aikaa joku iljettävä ukko ilmeisesti mölisi jotain tatuoinneista tatuoidulle neidolle 3koplasta ja tämä repliikinvaihto jatkui kunnes...

(21:00) Käsiala monta astetta kehnompi toim. huom.

Olen edelleen Daily Newsissä ja on tapahtunut aika paljon. Känniläispariskunta lyöttäytyi seuraani, ihan respectable (tai sen rajoilla, minun mukaani ja minä olen toistaalta kranttu?) Ne kutsui minut pöytään tai ei ihan tai jotain jossain vaiheessa... minun piti opastaakin... mutta kaikki on OK. He tarjosivat viskin. Profit.

End of reportage. Start of chaos.

------

Klo 10:14 uhrimäki

Aurinko pa

<<<________________________________________