Ke-ilta: Viper Arms Tampereella, vilkuttava rastabasisti, Dave Lindholm, drinkkilippuja, wuh wuh

To: Aamujunalla kotiin! Mukana hirmuinen Tapio/Vissy pullo ja T-paita, vai kaksi? Sitten viinanhuuruista lepoa tai jotain. Mitään ei kateissa. Ihme Super. Taisin ilmeisesti pölliä VR:ltä roskapusseja.

Pe: Päivin grilli pelasti tunnelman lihapiirakalla ja puolen litran maidolla! Sitten Lovecraft-elokuva. (viinanhuuruista)

La: Ostan Lidlistä kännipäissäni kreikkaevästä eilen(perjantaina) ostamieni kreikka-viinojen suolapalaksi (viinanhuuruista) Kämppä alkaa ehkä tässä tai vähän myöhemmin mennä vähän sekaisin esim. siksi kun vaatteita on vaikea valita ja pukea.

Su: (viinanhuuruista) Jossain vaiheessa muutama keittoastia saadaan huoltokuntoon ja ruokia vähän päässyt pilaantumaan muttei pahasti... mitä pystyy juomaan?

Ma: (kohmelonhuuruista) Mitä pystyy syömään? Vähän tätä, vähän tuota

Ti: Väsähtänyttä kaikesta huolissaan oloa, mutta esim. kämpän uudet ja vanhat avaimet tallessa. Tällä viikolla siis tehdään lukkovaihto KAIKILLE asukkaille, siksi tuo.

Minä päivänä edes katsottiin Kung Fury? Siinä vasta elokuva! On tuosta rupeamasta sentään jotain muitakin muistoja(kai) mutta ei kykene aikasijoittamaan. Taisi sataa ihan aika paljon, ilmasto ei tukenut Sloopya.

Ja keskiviikkona freesinä takaisin hommiin! Katkonaisten unien jälkeen, kävellen kun ei jaksa mahd. semi-nopeita liikennereaktioita. Sinä aamuna muuten satoi päälleni ihan litimäräksi. Lähetin töistä postikortteja ja muutenkin meni siellä mainiosti, ääni vaan ihan painuksissa ja vaatteet märät. Pannut ja kattilat kunnossa, mikäs siinä kun vaan hinkkaa puhtaaksi ja rasvaa taas. Victory!