Viikolla 1 olin kovin toistuvasti soosissa. Maanantainahan saavuin Turkuun ja kuljin Kupittaalta kämpille Ali Baban rullakebabin kautta. Voittaja fiilis! Muistan, vain että aikahan siinä alkoi päivän mittaan käydä pitkäksi. Löytyikö tietokoneesta seuraa? Ai niin, kävinhän minä kaupoissa heti silloin maanantaina. Ählykaupassa ja Lidlissä, siellä oli ryysis. Uuden vuoden aattohan oli vasta keskiviikkona. No, silloin pamahteli. Kaipa siinä whiskiä - aivan joo, BF Vietnamin pelaaminen sujuu hyvin yhden sotamoukun jälkeen vielä mutta silloin jonain toisena päivänä ei sujunut. Syyllinen oli ehkä Vodka Martini, se ei sovellu.

Ei siitä uuden vuoden juhlimisesta tainnut tulla kummoista, noh, juhlajuomaa tuli joutua ja uuden vuoden musiikkia kuunneltua. New Year's Day, varmaan Auld Lang Synekin? Eipä ollut suunnitelmiakaan. Sitten tulivat uuden vuoden ensimmäiset päivät, viiniä ja olutta ja minusta tehty hieno tanssivideo. Olihan tässä nyt kaikenlaista tavallaan, muttei toki ihan sellaista mitä tavalliset ihmiset ymmärtäisivät juhlinnalla. Hyvä niin, olisin voinut jäädä auton alle tai ojaan - ojaan raketti ilotulite perseessä... jalkanikin voinut pettää. Nyt olen vasta kolunnut kaikki tuliaiset tuosta, tehnyt vähän jälki-inventaariota ja huomenna palautan taas kerran tuhat kaljatölkkiä uhmakas hymy huulilla.

En minä nyt niin yksityiskohtaisesti normaaliakaan viikkoa muistelisi. Nyt voisi tietysti mielenkiinnon vuoksi. Pitäisi aina kyetä syömään tarpeeksi, kyllä tässä välillä kaikenlaista juhlaruokaa otettiin, enemmän jos olisi malttanut valmistaa niin hyvä. Hehkuviiniä oli myös. Hirveän vähän taisi tulla oltua ulkona, ja sekin vähä varmaan kaljanhakureissulla, senkin kyllä muistan. Klassinen käväisy Siwassa varmuuden vuoksi martinia povarissa. Kehno säähän siellä oli, ei päivät valjenneet koskaan.

En luota enää tarpeeksi ihmisiin että heitä paljon humalassa kohtaisin. Teen sen sen sijaan selvin päin - ylihuomenna. Nyt menen pian nukkumaan tuonne allani tyynyliina, jonka sain eräältä italialaiselta tytöltä vuosia sitten, ja jonka vasta nyt sain tänne. Ja viikko 1 on menneisyydessä ja asioita tapahtuu, pankkiasioita ja tehtävälistaa ja kirjoitusta ja työhakemus jo tehty.