Lähetin mielestäni hyvin kirjoitetun työhakemuksen design-tehtaaseen. Saapa nähdä. Kannattaa aina kirjoittaa tämmöiset tarkoitusta ja lukijaa ajatellen. Silloin se on hyvin kirjoitettu. Lyhyt, muttei liian lyhyt, ytimekäs ja tehokas.

Meinasin kokea Kinski-hetkeni Lidlissä tai ehkä koinkin. Takanani tullut saatanan slobo otti muitta mutkitta pois "Seuraava kassa"-kyltin jonka olin siihen asettanut jälkeeni kuten kyseisessä kaupassa hlökunta ohjeistaa sopivaan kohtaan jollekin asiakkaalle että tulisi tehdä, ja alkoi latoa valtaisaa ostosmäärää hihnalle. Hlökunnan ym. protesteja ei ollut kuulevinaan. Selitin minäkin hänelle sitten tilannetta aika närkästyneen pisteliäästi mutta hän vain jotain epäselvää vastaili.

Ajattelin että ei ole minun asia tätä ruveta sen enempää selvittämään, eikä kukaan ollut sellaista pyytänyt, eikä haluaisikaan, vaan parempi sitten vaan saada tämä virhekäytös ohi ja kuitattua mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Jostain syystä vitutti kyllä niin suunnattomasti moinen ylimielisyys oikeudentajuani että aika kovaa sanoin SAATANA tekis mieli vetää turpaan. Kassalle olin kiltti. Lähtiessä mulkoilin tyyppiä ja sanoin VITTU mitä kusipäitä. Sen hän vaikutti ymmärtävän. No, sitten toki lähdin.

Adrenaliinipuuskassani tein oudon löydön kaupan lähettyviltä. Siellä on sellainen vanha kivijalka tai oikeastaan tosiasiassa matala muuri, mutta olen aina ajatellut että sen takana on vain jotain wanhaa taloa tai rauniota. Siellä onkin kummallinen pieni hautausmaa, jota en ainakaan nyt muista mistään aivolokerostanikaan että olisin sen olemassaolosta ollut tietoinen. Kyltti sanoi ei koiria, muttei kieltänyt ihmisiä, joten raotin painavaa porttia. Laskin vain seitsemän hautaa, kaikki 1800-luvun alusta ja isoja ja mahtipontisia. Jotain lääkäreitä ja kauppiaita, syntyneet 1700-luvun puolella paitsi yksi nuorena nukkunut josta selitettiinkin jotain, että ei lasketa vuosien mukaan muistoasi vaan hyveiden/hyvien tekojen(suomennosta toim. huom.) Kirkkoakaan en tiedä tuossa kohtaa olleen mutta on toki hyvinkin voinut olla, niitä oli tiheään ennen aikaan. Ihan perus kristillinen vauraitten turkulaisten hautuumaa se oli. Ison tien varressa. Huu!