-Ostakaa, ostakaa, Phosphorus Boxin ihmelääkettä ja kokekaa todellinen Phosphorus Box Experience!!

Kalmankeltainen mies silinterihatussa seisoo saippualaatikolla keskellä toria ja pyytää Aboa-kaupungin rahvasta lähemmäksi. Muutama homssuinen vosu ja turpea julli lähestyy. Suurin osa väestöstä on liian viisasta taikka humalassa lotkauttaakseen homeista korvaansa.

-Jokainen halukas saa maistaa tätä ihmetinktuuraa, joka parantaa kaikki vaivat noidannuolesta kaatumatautiin! Tutkijat ja asiantuntijat ovat äimästä rähmällään sen tehosta! Katsokaa, miten maukasta se juupeli kaiken lisäksi on! Sitä voi käyttää maustajana vaikka minestrone-keittoon!

Phosphorus Box kaataa putelista löyhkäävää eliksiiriä lusikkaan ja nielaisee omaa lääkettään. Hän on vähällä oksentaa, mutta peittää sen hyvin. Hän kuitenkin röyhtäisee, pieraisee, hirnahtaa aivan kuin hevonen ja pieraisee vielä uudestaan. Otsalle kohoaa hikihelmiä, pulssi tihenee ja hengitys kiihtyy.

-Oloni on kuin miljoona taalaa! Hihhei!

Kukaan ei halua lääkettä. Sen sijaan sheriffi Errol Welles saapuu tuota pikaa sovittamaan puoskarille rautaiset rannekorut ja taluttamaan hänet Aboan täysihoitolaan.