Johan Christian Julius Sibelius on tänä vuonna saanut oman päivänsä almanakkoihimme, peräti liputuspäivän. Se on tänään. Kai tiesitte, että Sibelius oli suuri vapaamuurari, säveltäen heille musiikkia, ja eritoten mahdikas alkemisti? Mustan mahtinsa avulla, epäpyhän lainalaisuuden siunauksella hän loi sävellyksensäkin.

- "HÅ HÅ HÅÅ! Brulhu! Trai trai lallatilallati pim pom pam la-di-daa..."

Kuvassa Sibeliuksen katse on suoraan palavaan infernaaliseen alamaailmaan. Perhana, eikös vaan alakin tehdä mieli omaa käärylettä natusteltavaksi tuota kuvaa katsoessa. Ensi maanantaina pääsen Turun tupakkakauppaan ja tiistaina Töölön sikarikauppaan. Taidan kyllä pysyä toistaiseksi pienemmissä kuin Janne, vaikka Sibeliuksella toki esim. omat, salaa okkultiset, nimikkosikarinsa onkin. Olen verrattain nuori mies melko ohuella lompakolla ja minulle riittävät edullisemmat konevalmisteiset pikkusikarit sekä vielä isommiksi juhlakaluiksi verrannollisesti kaikkea muuta kuin pompöösit Wecksellit. Taisi muuten Josef Julius Wecksellkin olla tajunnan alkemisteja. Aika jännää sellainen. Toisin kuin vielä kuuluisammiksi tulleet suuret pimeät alkemistimme, hän ei osannut hallita manaamiaan demoneja vaan ne luhistivat hänen järkensä jo 24-vuotiaana tuomiten hänet maanpakoon Lapinlahden mielisairaalaan, jossa hän joutui taistelemaan elonjäämisestään syöden liskopihvejä ja ja juoden sieniolutta.

Jo lapsena Sibelius otti osaa riitteihin ja demonin manaamisiin, tässä salakuva otettu tohinan keskellä Aleister Crowleyn herraskartanossa jonka eteisessä haakai jo kulkee. "Kyllä herra Brulhu, teen tahtonne!"

 

Jean Sibelius Premium (Suomi)
[SIBELIUS]
25.00EUR kpl


Vitola Breva

Koko 110 x 14 mm 

Kokonaan käsin kääritty (totalmente a mano), 100% kuubalainen lehti, J. Sundqvistin sikaritehtaan (Parainen) laatutuote. Sikari on pakattu setrikoteloon.

 

 

J.J. WECKELL Vieno Vanilja

 

42.90EUR 50 kpl


i

Vitola Senorita

Koko 108 x 12 mm

Kevyesti vaniljalla maustettu arkisikari. 50 sikaria puntissa. Sikaritalon suosituin maustettu pikkusikari. Nyt koko erä pakastettu; ei ole vaaraa poraavista hyönteisistä!

 

Vieno Vanilja Mini 22.00EUR 50 kpl
  

Suositusta kanarialaisesta ministä, joka monen asiantuntijan mukaan on maukkain markkinoilla oleva pikkusikari, on pakattu 50 vienon vaniljan makuisen minisikarin sellofaanipuntti normaalikuluttajan tarpeisiin.