Mitä tapahtuu, kun Paavo saa vihdoin sen vallan, joka on häneltä vähintään kolmesti halpamaisesti puljattu? (vai pelkästään kolmesti, ivanaurua)

Kosto, verikosto. Jos Mara ei ehdi paeta Namibiaan, hänen jokaiseen raajaansa asetetaan kettinki ja kettinki on kiinnitetty pylvääseen ja hän makaa alastomana X-asennossa ja hänen nenänsä edessä heilutellaan rasvamuikkua jota hän ei koskaan yllä haukkaamaan kunnes hän hirveissä tuskissa vetää viimeisen hönkäyksensä.

Taival halki maakuntien joidenka tiet ovat ristiinnaulituilla katetut. On muutoksen aika!

 

Nuorta (ja nättiä) Paavoa voitiin Kekkoselta ammennetusta viisaudesta huolimatta yhteisvoimin toisinaan, jopa toistuvasti jallittaa. Ei enää! Ei koskaan enää!

Mauno Koivistossa, tuossa italialaisessa taskuvarkaassa jota Urho ei siunannut, tuossa petollisessa turkulaisessa, hänessä yhä pihisevä elämä litistetään halki erikoisvalmisteisessa tuskapuristimessa

Nämä kaksi ovat ilmeisimmät. Muut saavat kärsiä joko julkisesti tai totuuskomissioiden kynsissä totuusministeriöissä. On totuuden aika!

 

Enää ei leikitä. Kaikki on kärsitty, nyt on muiden vuoro väistyä ja tuhoutua.

Ensi jaksossa: Sahtiparonin yllätyskeikaus.

Tulossa: Ei saisi kertoa mahdikkaita alkemisteja etukäteen, mutta filosofiaan kuuluu rikkoa omia kuten myös tietysti muiden sääntöjä. Loppuhuipennuksen tekevät(profetia): Ior, Paavo ja M.E. Newman.