Riikka Manner: Tis mään has done the unthinkable. Hii wos voted out of the parlament and wosnt even supposed to be the presidönt candidate for his party. Den hii wosnt supposed to be a serious contender enimoor enivei. Once agön hii has pruuvd his critics wroonk. Voe voe on se mahooton miäs!

 

[Training montage: Paavo Väyrynen kiertämässä väsymättä kaikkia Suomen kuntia vaalikiertueensa aikana ja hurmaamassa jokaikisen mummon puolelleen. Lisäksi hän jostain syystä juo raakoja munia lasista, ja tietysti valmistaa ravitsevaa kaalilaatikkoa. Paavo is getting stronger, Paavo is gonna fly now, Paavo is flying high now! Paavo juoksee aamuyöstä sumuisen harmaassa Kemissä lenkkiään ja kansa kannustaa häntä. Joku nakkaa häntä omenalla, jonka hän nappaa ja jota alkaa rouskuttaa joustessaan, ja heittää pari jabia. Lopuksi hän juoksee kirjaston rappuset ylös, joku saakelin rakki tosin näykkii hänen kinttujaan.]

 

 

Paavo: Suomi tarvitsee vahvan valtiomiehen, koko Suomen presidentin, koko kansan Paavon - it ain't ouver til it's ouver!! (mummot kiljuvat)

Alexander Stubb (toisaalla): He's a southpaw. I don't want you messing with southpaws. They do everything backwards

Sauli NIinistö (toisaalla) : Tää juttu on vitsi. Tää olis ollu jo ohi ensimmäisellä kierroksella, mut näin saadaan enempi fyffee vai mitä kultsi. Kuka tota äänestäisi? Hahaha. Mulla on vaalikiinteistöt ja Kokoomuksen toriteltoista saa perkele premium-hamburgereita. Sauli Niinistö vs. the Paavo Väyrynen... Sounds like a damn monster movie, heh heh.

 

 

 

 

Mari Kiviniemi (katsoo galluplukemia): Are you nuts? Oletko ihan pähkinä? Eihän tuo Sauli ole ihminen, se on kone! Onko tässä järkeä? Se tekee sinusta muussia!

Paavo: Hiljaa, ämmä! Veit minulta puheenjohtajuuden ja pääministeripestin, etkä olisi päästänyt minua edes ehdokkaaksi, ja kuinkas kävikään Keskustalle, minun puolueelleni! Gallupit eivät merkitse mitään. Ihmiset merkitsevät. I just want to say hi to my daddy, OK? Yo, Eemeli! It's me, Paavo.

Eemeli Väyrynen: There's one thing I want you to do for me.

Paavo Väyrynen: What's that?

Eemeli Väyrynen: Win... Win! (kuolee)

(...)

Sauli (toisaalla) : Tarja oli nainen ja voitti siks. I must break him. I will break him.

[Matsi, eli vaalien 2. kierros, alkaa. Sauli nuijii minkä jaksaa mutta mikään ei tunnu tepsivän. Hänen itseluottamuksensa alkaa horjua.]

Jyrki Katainen (runkkauksessa) : Anna mennä vaan, kohta se kellistyy!

Riikka Manner (nurkkauksessa) : Nou pein, nou pein! Ihminen se on eikä kone! (Voekohan tässä sittenkin olla mahoollisuuksia... jänskättää!)


 

Paavo: Hyäärgh! Distääns! Ool in!

[Ottelu lähenee loppuaan. Kansa on kääntynyt Paavon puolelle ja huutaa hänen nimeään rytmikkäästi. Sauli hakkaa epätoivoisesti kaikin voimin mutta Paavo kellistää hänet silkalla vittumaisuudellaan.]

Sauli: Tuo ei ole ihminen. Se on Väyrynen. (kaatuu)

Riikka Manner: Voitto on meidän!

Paavo Väyrynen: Suomen presidentti 2012-2024! Vihdoinkin!

 

 

[Fanfaari.. ja Nälkämaan laulu.]