Olen ollut 9 päivää ilman sänkyä, suihkua, partakonetta ja paskahuuzia. Näin ihmisen kuuluu elää. Reppu selkään ja menoksi! Pusikkoon koisimaan, lika lämmittää. Risuparta mierolainen paskat housussa herättää alkuasukkaiden sympatiat. Nyt kyllä lähden vittuun täältä. Mutta minne?

ME olemme elämän korkeaoktaanisia kruisailijoita, nuo toiset nuo nillittäjät ovat alhaista saastaa. Kumartakaa meitä, ja liittykää kahjoon tanssiimme vailla rytmiä, asentoja, askelkuvioita taikka mitään ennalta suuntaanäyttävää koreografiaa. Jos teissä on Ihmistä siihen.

Tanskalainen voimaneekeri kutsui danemarkkiin. En minä ainakaan kotiin heti... päästävätkö ne H.S. Thompsonin näköisen miehen läpi tullista? Lossie kyllä päästäisi, mutta ei se olekaan tullimies. Onneksi. Oltermannin varsinaiset matkailumuistelmat saavuttavat loppunsa tässä. Luvassa vielä epilogia ja myöhempiä vaiheita. Ostakaa nekin riemastuttavat ja avartavat pläjäykset Lossien verkkokaupasta ostovähittäishintaan. Tuotto menee kokonaisuudessaan elämäntaiteen ja hyvyyden voimien tukemiseen. KA-CHING! KA-CHING!