Eilen yöllä, vai oliko se eilen... menimme tissibaariin ja kysyimme paljonko suihinotto maksaa. Ne katsoivat meitä ja sanoivat vaan, että liikaa. Oikeassa olivat. Etsimme halpoja, likaisia huoria kuten Flash Jormas kesäillassa. Tosin niiden ei tarvitse olla vanhoja ja kapisia kuten Flashille. Emme nimittäin ole vaarassa rakastua. Missä on José - taksikuskimme, joka voi hommata mitä vaan?! Göö. No, sitten törmäsimme joukkoon tamperelaisia. Niiltä saa tietysti ilmaiseksi. Loppuyö meni harhauttaessa sutenööriä ettei se taas pääse sotkemaan kaikkea.

( *SUTINAA, VOIHKINTAA, KIVÄÄRINLAUKAUS, VOIPUNUTTA ÖRINÄÄ, LÄPSÄISY, ULVAISU, NAURAHDUS, VENYTYSTÄ, SUTINAA* ) Voi, että meillä oli hauskaa!

No sitten aamulla kun palasin kotiin niin kaikki asianajajani olivat lähteneet! Pois! Lopullisesti! Ja mitään ilmoittamatta. Ei vittu mitä jätkiä! Mutta minä en anna periksi! Suoritan tehtävän loppuun! Olen pyhällä missiolla enkä lopeta, ennen kuin viimeinenkin tavoite on saavutettu ja kaikki etapit koluttu! Nähdään ensi Numerossa