Yksi niljake on lähennellyt hiekkapillua. Paskaakos siitä mutta ihan periaatteesta sille on kostettava. Hiekkapillu ei edes ole kaunis mutta olemme omineet hänet. Ei kiintymystä, mutta ei omaisuutta saa loukata. Hän on kollektiivinen panopuumme. Ei saa koskea toisen omaisuuteen!

Sutenööri: Pitää meidän nyt tehdä sille JOTAIN.

Kesämies: Laitetaan jotain sen lasiin.

Sutenööri: Ei mulla ole mitään mukana.

Kesämies: Hei PASKATAAN sen lasiin.

Kaikki: (...)

Kesämies: Onks kellään puukkoa?

Huone liukuu maiseman yllä, kitkee mielen sijoiltaan, hämää näköä. Harmaa filmi sulaa silmiltä ja valuu poskia pitkin. Hyvästi. Tuhoa katot ja seinät, näe yhtäaikaa kaikkiin huoneisiin. Moderni elämä on automatka. Göö. Matkustajat muuttuvat kauhistuttavasti löyhkäävillä penkeillä ja vaeltavat autolta autolle alistettuina jatkuvaan muutostilaan. Höhhöhhöö. Kehitys kulkee väistämättä kohti alkua(kaikki terminaalit ovat samanlaisia), kaahaamme läpi kaupunkien, joiden resuiset takapihat pyörittävät ikkunoiden, kylttien, katujen ja rakennusten liikkuvaa kuvaa. Parin vuoden päästä rupean Mad Maxiksi. Joskus toiset alukset, suljetut maailmat, tyhjiöt matkaavat vierellämme, yrittävät ohittaa meitä tai putoavat täysin kannoilta.Ne ymmärtämättömät paskat.

Väkisinottolapseni rakensivat pihalle laitteen, joka ei tee mitään. Humalainen joukko kaatoi laitteen, ja Mayhew'n viihdyttäjä, joka esiintyi Islington Greenillä, paloi ystävänsä kanssa sen sisällä. Muchachot ovat järkyttyneitä, innoissaan ja hullantuneita, sekaisin. Nähdään ensi Numerossa