Nyt voi olla pvä 5 tai sitten joku muu sillä olen mennyt päivissä sekaisin. Joukkooni liittyy vielä yksi asianajaja. "Me ollaan sotureita!" se huutaa. "Me matkataan ja tapellaan!" Liittyi meihin kun muija jätti. Jos tuo mies saa viinaa, meistä ei kukaan palaa kotiin.

Kultti on suorittanut uhrimenonsa ja palannut omiin toimitiloihinsa. Suurta hävikkiä ei tapahtunut kellekään. Lapseni ovat harventuneet puolella, mutta hiekkapillu ei ole moksiskaan. Nyt on muuten joku suvantovaihe. Ihmisiä on sairaana ja krapulassa. Nyt voi ihan hyvin olla myös päivä 6. Vuorokausirytmimmekin ovat ties missä. Nukuttu on silloin tällöin tai ei ollenkaan. Kotimme eli tämän rotankolon muut asukkaat ovat erkaantuneet meistä. Katsovat meitä kuin halpaa makkaraa vaikka ovat itse alennusnakkeja. Myös kaikki suomalaiset täällä pysyttelevät erossa meistä paitsi ne jotka ovat kännissä kokoajan. Onko maineemme syytä tää?! 

Se uusi asianajajani tulee hyvin juttuun toisen vanhan asianajajan kanssa. Voi, että elämä on ihanaa! Uusi on 31v shortsihörhö, pukeutuu naurettavan värisiin t-paitoihin. Kutsutaan häntä kesämieheksi. Se kauemmin palveluksessani ollut asianajaja on 23v ja pukeutuu pitkiin valkoisiin housuihin, vaimonhakkaajapaitaan sekä kultaisiin ghettokoruihin. Kutsutaan häntä sutenööriksi. Näin he keskustelevat ja jutustelevat:

Kesämies: ...oli pakko vähän nuolla sen persettä.

Sutenööri: Entä onko muija koskaan työntänyt mitään sun perseeseen?

Kesämies: Pitää olla rasvaa.

Sutenööri: Mä kusin joskus mun muijan päälle.

(...) Onko maineemme syytä tää?! Nähdään ensi Numerossa, jos sellaista tulee