La trés formidable pique-nique avec beacoup de joie de vivre!

Poimintoja tähänastisen kehityksen leikekirjasta:

Merle: Paikka on, minä ja Lare hoidetaan, mitään ei puutu! Paitsi narvi joka ei pääse :F

naat, tervetuloa metroon. Sadetta voi paeta Looran parvekkeelle ehkä mahdollisesti. Ja pidän suklaakakkuideasta, silleen että sinäkin osallistut muuten kuin ohjeistamalla.

naat: Piknik-pläjäystä odotan.
Esim. Monelta piknik alkaa?
Minua myös mietityttää perjantain toiminta jos sinä et osallistu. Viekö Merle minut johonkin teinidiscoon ! Vai onko rauhaisa koti-ilta suklaakakkuja ja sangrioita väännellen. Kaikki on niin sumuisaa.

Junassa aion silti kaljaa juoda ! ja Helsingissäkin Lossukan kanssa 1-2. Kaveri tulee samalla junalla Helsinkiin josta jatkaa Turkuun. Hyvä hyvä.

_________________________________

Mitäs vielä. Näyttää aikas hyvältä. Oliskohan joku peli kiva minkä kanssa voisi hommailla, esim. tikkataulu jossa Timo TA:n, Panu Rajalan, Timo Soinin tai muun sellaisen pärstä... tai mölkky, tai kroketti! Pystytetään portteja puun oksille ja pamautellaan. No ei me sellaista tarvita. Mutta saa tuoda, vai mitä?

Kyllä minä osallistun perjantain toimintaan. Varmaankin toimitan juustotkin jo paikalle merlen hoiviin. Alkuillasta olen käytettävissä metro-oppaana ja toki käväisen ööh Puotilassako se piti astua ulos vaiko sitä seuraavalla? Niin, jos nyt edesitse taas muistaisin/tietäisin kuinka opastaa, högö. Mutta maanantaihan vasta onkin!

Tarvitaanko me kylmälaukku ja jäitä? Ei kai, mitäs me sellasilla hifistelyillä?

Saattaa hyvinkin sataa, viestitti naat, ja tuleeko islannin tuhkatkin niskaan. No, tehdään tilanteen mukaan ja ei anneta sen pilata kauniita hetkiä.

_____

En minä juuri nyt muuta keksi kun naat painostaa. Toivon että keskustelu jatkuu eloisana ja lihaisana! NY RILLATAAN! Eikun ei rillata nyt, muistakaa se.