Helsingin keskustaa ravistelee surreaali näky. Valtavan kokoiseksi paisunut suunnaton Timo Soini möyrii eteenpäin ja hekumoi mahtiaan. Virkavalta on neuvoton alastoman Soinin edessä. Jytky ravistelee. Who you gonna call? I don't know! (Ghostbusters)

Morian kaivosten uumenissa, toisessa päässä rotkon yli vievää siltaa seisoo yksinäisenä hahmona Jörn Donner vain miekkansa, sauvansa ja tupakkansa kanssa. Toisesta päästä häntä lähestyy hirvittävä demoni,  pimeyden voimien Soini. Donner varoittaa:"Du kommer inte vidare! Du passerar ej." Jörn ja Soini taistelevat, mutta Soini lopuksi vetää ruoskallaan Donnerin mukanaan alas syövereihin. Viimeisillä voimillaan Jörkka kuitenkin urahtaa suomenruotsalaisille: "Juoskaa, dorkat!" (Sormuksen ritarit)

Ulkoasiainministeriön merikasarmin 3. kerroksessa Paavo Väyrynen on tullut tiensä päähän, mutta aikoo lopettaa uransa huutomerkkiin. Uusi hallitus on tulossa hänen taloonsa, ja sitähän Paavo ei salli. Tilanne on epätoivoinen, mutta Väyrynenhän ei lähde mihinkään kuin jalat edellä. Paavo ottaa kunnolla kokaiinia nokkaan ja aseistaa itsensä kaapista kaivamallaan konekivääri/kranaatinheittimellä. Sitten hän potkaisee oven auki, huudahtaa uhmakkaasti "Sano hei pikku ystävälleni!" ja antaa aseen laulaa. Murhenäytelmä valmistuu. (Scarface)

______________________________________

Tämän pläjäyksen jälkeen tahdon esitellä teidät uudelle epäjumalallemme. Eikun tahdon esitellä hänet teille! Ei, hänen nimensä ei ole tuo Jorgen Angel.

______________________________________

Pääsiäistä varten, juurikin pitkääperjantaita varten ja Hylkeiden Krouviin liittyen olen punonut pirullisen juonen ja perustanut äsken salakätkön! Kerron tarkemmin vasta sitten, kun temppu on toiminut, koska jos homma ei toimikaan, en tahdokaan kertoa mitään!